Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ростислав Кісіль: Досвід Meest Group є важливий для розвитку логістично-поштових послуг

Президент Meest Group Ростислав Кісіль позитивно оцінює перспективи розвитку сфери поштово-логістичних послуг в Україні та вважає, що цей розвиток дасть результат, якщо буде спиратись на досвід компаній, які давно й успішно працюють в Україні.

„Досвід Meest Group - компанії, яка була піонером на ринку приватних поштових послуг в Україні та вже 28 років є його лідером - є важливим для розвитку логістики в Україні. Наша команда успішно впроваджує світові стандарти якості та нові технології як у міжнародних, так й внутрішніх поштових перевезеннях“, - заявив Ростислав Кісіль у Львові, вітаючи колег-логістів з професійним святом.

„Дозвольте також привітати з 25-річчям успішної діяльності моїх колег з СП „Росан“ - компанії-оператора міжнародних поштових послуг, що входить до складу Meest Group. СП „Росан“, як член Всесвітнього поштового союзу, працює з усіма поштами світу і є визнаним лідером за кількістю входження міжнародних посилок в Україну. Переконаний, в України немає більше приватних компаній, рівних СП „Росан“ за досвідом та довірою клієнтів“, - наголосив він.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок в розвиток економіки Львівщини, а також з нагоди Дня логіста трудові колективи СП „Росан“ та ТД „Міст Експрес“ отримали подяки від голови Львівської ОДА Олега Синютки. Подяки вручив директор департаменту економічного розвитку Львівської ОДА Роман Филипів.

„На Львівщині сьогодні працює майже 400 логістичних компаній, й всі вони рівняються на флагмани галузі, до яких ми в першу чергу зараховуємо Meest Group - міжнародну компанію з львівськими коріннями“, - зазначив Роман Филипів.

Нагадаємо, День логіста відзначається в останню п’ятницю листопада.

Meest Group спільно з департаментом економічного розвитку Львівської ОДА виступила організатором урочистостей до Дня логіста у Львові.

Meest Group - міжнародна група компаній, яка веде свою діяльність та має представництва у понад 20 країнах світу. Центральний офіс компанії знаходиться у Львові.

В Україні Meest Group представлена компаніями: СП «Росан» - приватний міжнародний поштовий оператор, Meest Express - поштово-логістичний оператор України, Meest Cargo - міжнародний перевізник габаритних вантажів. Meest Tour - провідний туристичний оператор, Meest Transfer - міжнародні грошові перекази.

Основний напрямок діяльності СП „Росан“ – міжнародні поштові відправлення з Канади, США, Австралії, Китаю, Європи та інших країн, їх подальша доставка до адресатів, а також обробка відправлень в Україні для доставки в усі куточки світу.

Meest Express - лідер у сегменті доставки відправлень «до рук» одержувача, обслуговує понад 100 власних підрозділів, володіє найбільшим серед експрес-перевізників власним флотом транспорту, який нині становить понад 300 одиниць, а понад 500 одиниць транспорту виконує доставку за контрактом. У 2017 році поштово-логістичний оператор України Meest Express увійшов до ТОП-50 найдорожчих брендів України.

Варіанти

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ