Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розбив п'ять авто і ще спробував втекти

Розбив п'ять авто і ще спробував втекти — патрульні склали на нетверезого іноземця кілька адмінматеріалів.

Сьогодні , близько 5-ї години ранку, екіпаж патрулюючи на вулиці Лисенка, помітив як з вулиці Просвіти на великій швидкості виїхав транспортний засіб і врізався в бордюр.

Це не зупинило водія і він поїхав далі і вже на перехресті вулиць Лисенка — Короленка він керуючи автомобілем BMW 328 не обрав безпечної швидкості та бокового інтервалу здійснив ДТП.

Він наїхав на припаркований автомобіль Audi A6. За інерцією останній вдарив Volkswagen Caddy, який в свою чергу вдарив Toyota Corolla, далі ланцюгова реакція поширилася на автомобіль Audi 100.

Водій винуватець спробував втекти з місця пригоди, однак патрульні заблокували його автомобіль.

Виявилося, що за кермом перебував 32-річний іноземець. У нього виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 1,19 проміле.

На порушника склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Також на нього винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП. У нього був відсутній поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Усіх власників транспортних засобів встановили.

Загалом, за добу патрульні склали 13 протоколів на нетверезих водіїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ