Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розпочалось українсько-британське навчання "Warrior Watcher – 2019"

У Миколаєві розпочалось українсько-британське навчання “Warrior Watcher – 2019”, що проходить за участі представників Військово-Морських Сил Збройних Сил України, Повітряних Сил Збройних Сил України та Збройних Сил Великої Британії.Про це інформують у прес-службі МОУ.
У Миколаєві розпочалось українсько-британське навчання "Warrior Watcher – 2019"

Основна мета заходу – ознайомлення з теоретичними основами планування та оцінки ризиків захисту аеродромів і критичних об’єктів інфраструктури за стандартами НАТО, підвищення рівня взаємосумісності між підрозділами Збройних Сил України та підрозділами охорони Королівських Військово-Повітряних Сил Великої Британії.

Українські військові у складі підрозділів морської піхоти, морської авіації та підрозділів Повітряних Сил Збройних Сил України під керівництвом британських інструкторів перейматимуть досвід провідних країн світу, щодо впровадження стандартів Північноатлантичного Альянсу.

Навчання триватиме протягом дев’яти днів та включатиме теоретичну і практичну частини, під час яких учасників ознайомлять з організацією охорони і оборони аеродромів та проведуть практичні заняття на базі військового аеродрому, що на Миколаївщині.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, збірна ЗСУ візьме участь у змаганнях військових у Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ