Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Розпочався Перший Форум регіонів України та Республіки Білорусь

1/3
Як інформують у прес-службі Львівської ОДА, 25-26 жовтня у м. Гомель (Республіка Білорусь) триває Перший форум регіонів України та Республіки Білорусь.

Форум має на меті представити економічний потенціал регіонів України та Білорусі, а також розбудову нових ініціатив і форм економічного, інвестиційного, науково-технічного та культурного співробітництва на міжрегіональному рівні.

Львівщину на Форумі представляє делегація на чолі із першим заступником голови Львівської облдержадміністрації Ростиславом Замлинським.

Кожному українському регіону надається можливість презентувати економічний та інвестиційний потенціал і продукцію підприємств регіону, зацікавлених у виході на ринок Білорусі або посиленні на ньому своєї присутності.

Так, представники Львівщини взяли участь у 7-у засіданні Білорусько-Консультативної ради ділового співробітництва, під час якого обговорили питання торгівельно-економічного співробітництва.

Зазначимо, у межах Форуму відбудеться виставка економічного потенціалу регіонів двох країн. Кожна з національних експозицій розміщуватиметься на площі у 600 кв.м. Українська експозиція формуватиметься за регіональним принципом та за участі всіх регіонів країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ