Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

“Рух” хоче Борячука, а “Мілан” - Яремчука

Львівський футбольний клуб “Рух” спробує домовитись із донецьким «Шахтарем» про викуп нападника Андрія Борячука, який зараз виступає за “рухівців” на правах оренди.

Про це заявив спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький, додавши, що таке бажання клубу необхідно обговорити зі самим футболістом. “У нього ще пів року оренди, і ми хочемо, щоби він залишився в команді», - сказав Лапіцький. Борячук грає за "Рух" із початку 2021 року. На його рахунку 6 голів та 1 асист у 23 матчах.

Тим часом в італійській Серії А може з'явитися ще один українець. За повідомленнями італійських ЗМІ, “Мілан” взимку хоче повернутися до кандидатури Романа Яремчука. Міланський клуб шукає заміну віковим форвардам Златану Ібрагімовичу та Олів’є Жиру, а за українським нападником, який зараз захищає кольори португальської “Бенфіки”, стежить уже давно. 

Раніше повідомлялося, що “Мілан” збирався витратитися на підписання нападника наступного літа, однак травма Жиру змусила італійців переглянути свої плани.

Як повідомляло Гал-інфо напередодні, львівський футбольний клуб “Рух” та аргентинський “Рівер Плейт” підписали меморандум про співпрацю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ