Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Спорт

«Рухайся, аби прогресувати!» - проєкт від футбольного клубу «Рух»

«Рух можливостей» - проєкт львівського футбольного клубу «Рух», який спрямований на співпрацю клубу з львівськими школами, формуючи з ними певні гуртки саморозвитку, творчості та самореалізації для дітей.

Не тільки в спорті дітки будуть прогресувати, а також у журналістиці, блогерстві та інших діяльностях, залежно від їхньої ініціативи, яку клуб готовий повністю підтримувати. Також, «Рух» організовуватиме зустрічі з різними людьми, які допоможуть дітям ширше розглянути питання тієї чи іншої професії. До прикладу, з дітьми встиг поспілкуватись заслужений артист України, український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист Потап, який розповідав молодому поколінню про шоу-бізнес, зокрема він акцентував увагу дітей на вивченні англійської мови для успішного майбутнього. Допоки проєкт є на початковій стадії, оскільки карантинні обмеження "притормозили" плани.

Взагалі, звідки взялась така ініціатива? Мотін Максим, директор з розвитку ФК Рух, розповідає: «Згадуючи себе в дитинстві, я хотів бути спортивним журналістом. Я намагався якось діяти, робити шкільну газету, брати інтерв’ю, але ніхто мене не підтримував. Не без долі везіння, я потрапив у журналістику. Якби була якась організація, яка б допомагала молодим ініціативним людям, це б сталося швидше. Ми хочемо бути тією організацією, яка допоможе дітям самореалізуватися». 

Якщо говорити про те, навіщо запускати таку роботу, керівник проєкту, Яворська Катерина коментує: «Цей проєкт можна схарактеризувати як «профорієнтація нормальної людини», адже діти зможуть спробувати декілька професій і пізніше вибрати собі ту яка сподобалася, а не витрачати на це 4-5 років».

Фінальна ціль програми - у кожній школі Львову організувати гуртки лідерів, які будуть передавати культуру футболу іншим, організовуватись у клуби вболівальників та будуть успішно розвиватись та самореалізовуватись.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ