Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

RUN 4 VICTORY: У Тернополі відбудеться великий забіг для підтримки війська

Українці – міцні духом, силої волі і жагою до життя. Щодня, щохвилини разом, пліч-о-пліч наближають світлий день Перемоги. Чого варті тільки благодійні забіги, де демонструється не стільки фізична витривалість жага до рекордів чи перемог, скільки витримка, міць, злагодженість, а основне розуміння – не можна ні на мить спинятися, потрібно вперто рухатися вперед.

Компанія МХП та Благодійний фонд «МХП Громаді» ще торік започаткували неймовірно важливу і корисну ініціативу – квадромарафон під назвою «RUN 4 VICTORY». Цьогоріч організатори вирішили, що варто продовжити цю добру справу і ще більше згуртувати українців. Тим паче, що цей захід об’єднав не лише працівників, а й жителів громад, небайдужих до долі України людей. Відтак цей квадромарафон став справжньою Лігою забігів.

Цьогоріч забіги проведуть у чотирьох містах, зокрема: Тернополі – 19 травня; Вінниці – у червні, Черкасах – у вересні та у Ладижині – у жовтні.

“Цього року ми проводимо чотири благодійні забіги в містах України. І Тернопільський забіг – перший. Ми поставили собі за ціль зібрати загалом 1,5 млн грн. Їх передамо на покриття потреб військових частин і підрозділів сил територіальної оборони кожного міста, де будуть проходить забіги. Тож, у нас з вами є можливість продемонструвати єдність, стійкість і незламний дух”, – коментує директор Західного Хабу МХП Віктор Корягін.

Захід організувала компанія МХП, благодійний фонд “МХП-Громаді” та спортивна спільнота “Характер”.

“Не важливо яка у вас фізична підготовка, головне бажання допомогти війську”, – кажуть організатори.

Додають, кожен знайде свою дистанцію!

Доступні дистанції:

  • 200, 400 або 800 метрів для наймолодших;
  • 2 км для початківців;
  • 5 км для аматорів;
  • 10 км для досвідчених бігунів;
  • 21 км для справжніх марафонців;
  • або бігти онлайн де б ви не були.

На забіг у Тернополі можна зареєструватися за посиланням до 17 травня включно. Видача стартових пакетів відбуватиметься 18 травня. Про локацію буде додатково повідомлено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ