Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Руша Полякова рекомендує червоний і фіолетовий кольори

Ірина Полякова – відомий львівський дизайнер радить на День св. Валентина звернути увагу на кольори, від яких може залежати настрій цього дня, і те, як він проходитиме і закінчиться. Тому вона пропонує дівчатам одягати речі червоного (колір кохання) або фіолетового (еротичний, колір збудження) кольорів. А от колір одягу хлопців практично не має значення.
 Також дизайнер розповіла „Гал-info”, що на День усіх закоханих відомі діячі, на жаль, не замовляють у неї нових суконь чи костюмів. Причиною цього вона вважає те, що „серйозні люди” не пам’ятають про це свято або ж радше роблять вигляд, що не пам’ятають, бо це для них занадто сентиментально, тому не роблять з нього нагоду покрасуватися у новому вбранні haute couture.
Щодо 8 березня Руша Полякова висловила думку, що насправді нічого особливого жінки все одно не вигадають, адже роблять це щодня протягом року і на щось ще більш особливе може не вистачити фантазії. Проте чоловіки роблять компліменти саме цього дня. Але не тому, що жінка виглядає так добре лише раз на рік, а тому, що чоловіки раз на рік звертають на це більше уваги, ніж завжди і, мабуть, просто із відчуття обов’язку перед «міжнародним» святом виказують свій захват зовнішнім виглядом жінки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ