Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ryanair анонсував запуск нових авіарейсів з Києва до Мадрида

Ірландський лоукостер Ryanair оголосив про запуск нових авіарейсів із Києва до столиці Іспанії, Мадрида.

Як повідомляє прес-служба авіакомпанії, напрямок буде доступний із жовтня 2019 року. Рейси виконуватимуться чотири рази на тиждень, - передає Євроінтеграційний портал.

Продаж квитків до Мадрида ще не відкрито, але розклад з’явиться незабаром, а квитки будуть доступні на дати до березня наступного року.

Директор Міжнародного аеропорта "Бориспіль" Павло Рябікін, звідки літає Ryanair, пообіцяв, що це не останній сюрприз цього року.

“Ми вітаємо новий маршрут Ryanair до Мадрида. Розширення мережі польотів завжди і в найкращому вигляді підкреслює прогрес аеропорта та його партнерів. Ми сподіваємося, що цього року наші пасажири будуть здивовані не один раз", - запевнив він.

Досі чотири рази на тижень з Києва до Мадрида літала авіакомпанія МАУ. З осені 2018 року Ryanair літає з Києва в інше місто Іспанії - Барселону з частотою чотири рейси на тиждень.

Нагадаємо, з другої половини жовтня цього року Ryanair також запускає чотири нових напрямки з Києва до Німеччини: Дюссельдорф, Франкфурт-Хан, Карлсруе/Баден-Баден та Нюрнберг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ