Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Надзвичайні події

Рятувальники ДСНС успішно впоралися із покладеними завданнями під час Євробачення

З 9 по 13 травня в Україні відбувався Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017», який проходив у Києві на території Міжнародного виставкового центру. На цю подію з’їхалась багатотисячна аудиторія із усіх країн Європи.
ДСНС

Додатково у центрі Києва, на Хрещатику, організаторами конкурсу було облаштовано «Євромістечко», а також у конгресово-виставковому центрі "Парковий" відкрили «Євроклуб».

Сам конкурс пройшов на безпечному рівні, без надзвичайних ситуацій. Адже за лаштунками пісенного конкурсу було проведено колосальну роботу тими, хто оберігав спокій мешканців та гостей міста під час підготовки та проведення «Євробачення». Звичайно ж, серед них були і рятувальники ДСНС України.

Щодня, починаючи із 28 квітня на посилений варіант несення служби  заступало на чергування близько 530 рятувальників та понад 120 одиниць техніки ДСНС, з яких 126 чоловік особового складу та 18 одиниць техніки цілодобово забезпечували посилений моніторинг стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів проведення пісенного конкурсу.

Нагадаємо, перемогу в конкурсі "Євробачення" 2017-го року здобув представник Португалії Сальвадор Собрал із композицією "Amar Pelos Dois". Він набрав найбільшу кількість балів від журі та від глядачів. Україна ж посіла 24-те місце.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ