Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Надзвичайні події

Рятувальники Львівщини отримали сертифікати з проходження курсів з першої медичної допомоги

26 квітня відбулась підсумкова нарада проходження навчань рятувальників Львівщини з першої медичної допомоги. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

Протягом року Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф проводив навчання з першої медичної допомоги для рятувальників Львівщини.

Те, наскільки важливими для рятувальників є вміння ефективно надавати першу та домедичну допомогу, пояснювати не потрібно.

Начальник ГУ ДСНС України у Львівській області наголосив: "Львівська область являється лідером про проходження навчань. Ви наші колеги, адже ми разом залучаємось коли виникають надзвичайні ситуації. Такі знання, які рятувальники отримали під час навчання в підручнику ми б не знайшли, а ви на практиці показали. Завдяки вашій праці буде врятовано не одне життя, дякуємо Вам за проведену роботу" - зазначив Юрій Кагітін.

Працівників Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф було нагороджено подяками, за проведену роботу у сфері навчання рятувальників з першої медичної допомоги.

Під час заходу директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Андрій Васько зазначив "ми маємо на меті й надалі тісно працювати зі Службою порятунку. Дякую всім: інструкторам та рятувальникам, які навчались".

Усі рятувальники Львівщини, які проходили курси з першої медичної допомоги отримали сертифікати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ