Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники продовжують знищувати застарілі боєприпаси на Львівщині

19 серпня о 10:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що було виявлено 82 мм мінометну міну часів ІІ Світової війни. Про це нагадали Гал-інфо в прес-службі ДСНС у Львівській області.

19 серпня о 10:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Коханівка Яворівського району в лісі під час підготовки площадки для встановлення бурової вишки АТ «Укргазвидобування» на відстані 1,5 км від житлових будинків було виявлено 82 мм мінометну міну часів ІІ Світової війни.

Піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено встановленим порядком. 

Цього ж дня о 17:33 о рятувальників надійшло повідомлення що в с. Підгірці Бродівського району під час обстеження території Підгорецького замку, на відстані 200 м від замку та 400 м від дороги виявлено предмет ззовні схожий на вибухонебезпечний часів ІІ Світової війни.
За фактами виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.
Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ