Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання у Золочівському районі

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Щоб запобігти випадкам пожеж і загибелі на них людей, а також з метою здійснення перевірки протипожежного стану житлових будинків, 5 лютого рятувальники Золочівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору с. Хильчиці, - інформує прес-служба ДСНС Львівської області..

Вогнеборці під час спілкування з місцевими мешканцями наголосили на правилах поведінки і дотримання пожежної безпеки під час ведення господарства та порядку дій у разі виникнення пожеж. Окремо рятувальники звернули увагу селян на суворе дотримання правил пожежної безпеки під час опалювального сезону. Під час заходів серед громадян були розповсюджені листівки та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки.

Під час оглядів помешкань рятувальники вказали господарям осель на основні порушення правил пожежної безпеки, надали кваліфіковані поради та рекомендації щодо дотримання правил безпеки в побуті.
Рятувальники сподіваються, що такі відпрацювання спонукатимуть мешканців дотримання елементарних правил пожежної безпеки, що в свою чергу застереже від трагічних наслідків та матеріальних збитків.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Уряд посилив відповідальність за порушення вимог пожежної безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ