Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники Самбірщини провели заняття для дітей з особливими потребами

1 грудня рятувальники Самбірського району провели на базі “Школи Безпеки” заняття з учнями Самбірської спеціалізованої школи “Берегиня” де навчаються діти з особливими потребами.
Фото: ДСНС

Захід проводився в рамках Всесвітньої акції “16 днів проти насильства” до Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями.

Під час заняття діти мали унікальну можливість взяти участь в інтерактивних заняттях у навчальному класі, де діток ознайомили з правилами мінної безпеки, на кухні, де діток ознайомили з правилами безпеки поводження з електроприладами та іншим побутовим обладнанням, в ігровій кімната, де діти мали змогу пограти в різні ігри, які пропагують правила безпечної поведінки та в спальній кімнаті.

Саме на локації “спальня“ для дітей були відтворені умови “реальної пожежі”. За лічені хвилини приміщення заповнилось димом і присутні, не гаючи часу, застосували набуті в Школі знання і навички щодо безпечної евакуації під час пожежі.

Також діти мали можливість ознайомитись з пожежними автомобілями та аварійно-рятувальним обладнанням який використовується для рятування людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ