Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ринки Львова зачиняти не будуть: очікують роз’яснень уряду

У мерії розповіли, що очікують роз’яснень уряду щодо роботи ринків. Про це міський голова Львова Андрій Садовий розповів в ефірі однієї з львівських радіостанцій.

Мер наголосив, що у постанові головного державного санітарного лікаря щодо ринків не йдеться про припинення їх роботи. Натомість є рішення обласної комісії з питань ТЕБ і НС, яке забороняє роботу ринків.

«Є постанова Кабміну, яка не забороняє діяльність ринків. Є постанова головного санітарного лікаря, яка скасовує цю постанову про режим роботи ринків у час карантину. Відтак, на державному рівні немає заборони роботи ринків. Натомість є рішення обласної комісії станом на вчора, у якому посилаються на постанову головного державного санітарного лікаря, яка не говорить про заборону ринків. І це сьогодні, чесно кажучи, для мене великий головний біль. Я буду звертатися за роз’ясненнями до пана Ляшка, до уряду, тому що люди привезли на базари продукцію, хочуть продати ще сьогодні, а обласна комісія говорить, що треба все закривати. Є така проблема. Ми чекаємо на роз’яснення уряду і головного санітарного лікаря, тому що ми повинні приймати законні рішення», — сказав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ