Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ритуальна служба Львова надаватиме послуги населеним пунктам Львівської МТГ

Виконавчий комітет прийняв рішення «Про організацію та проведення поховань померлих мешканців територіальних громад, які увійшли до Львівської міської територіальної громади», відповідно до якого ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» надаватиме послуги з поховань мешканцям населених пунктів, які увійшли до Львівської МТГ. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
«Пропонуємо дозволити Львівському комунальному підприємству „Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг“ надання ритуальних послуг з організації та проведення поховань померлих мешканців, які проживали у м. Винники, м. Дубляни, смт. Брюховичі, смт. Рудно, с. Великі Грибовичі, с. Малі Грибовичі, с. Воля Гамулецька, с. Гряда, с. Завадів, с. Зарудці, с. Зашків, с. Збиранка, с. Лисиничі, с. Малехів, с. Малі Підліски, с. Підбірці, с. Підрясне, с. Рясне-Руське, с. Ситихів, відповідно до їхнього волевиявлення, на цвинтарях цих населених пунктів, на підставі звернення виконавця волевиявлення померлого або особи, яка зобов’язалася поховати померлого», — доповів Іван Матківський, в.о. начальника управління інженерного господарства.
Відповідно до прийнятого рішення, ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» буде надавати послуги, відповідно до встановлених тарифів, чинних на момент укладання договору-замовлення на організацію та проведення поховань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ