Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі оглядають польські лікарі - Моравецький

Польські лікарі розпочали комплексне медичне обстеження експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі, у зв’язку з погіршенням його стану в ув’язненні.

Про це у Twitter повідомив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

"На моє прохання бригада польських лікарів у Грузії розпочала медичне обстеження Саакашвілі. Ми не залишаємо друзів у біді", — йдеться у дописі Моравецького.

"Після шести місяців зволікань уряд нарешті дозволив лікарям відвідати Міхеїла Саакашвілі в лікарні. Медична місія була створена ЄС. Вони вивчають його стан і згодом зроблять свої висновки", – сказав у коментарі агентству AFP адвокат Міхеіла Саакашвілі Діто Садзаглішвілі.

Як пише агентство "Новини-Грузія", представник партії "Єдиний національний рух" Георгій Чаладзе уточнив, що до Грузії прибули п'ять лікарів. За словами Чаладзе, терміни їхньої місії не обмежені — вони пробудуть у країні стільки, скільки буде потрібно. Медичний висновок буде конфіденційним, його передадуть країнам ЄС.

Він також зазначив, що допуск лікарів до Саакашвілі "став результатом дуже напружених переговорів між Брюсселем та урядом Грузії".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ