Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий потрапив до трійки найреальніших претендентів на звання „Міський голова — 2006 року”

Андрій Садовий за результатами експертного опитування потрапив до трійки найреальніших претендентів на звання „Міський голова — 2006 року”. Повідомляє офіційний сайт всеукраїнського конкурсу „Людина року”. Окрім Садового, у цей список також потрапили міський голова Харкова Михайло Добкін та міський голова Миколаєва Володимир Чайка. Хто ж з претендентів набрав стільки голосів, організатори конкурсу не повідомляють.
Всього ж у цій номінації  експерти назвали в якості потенційних претендентів на отримання лауреатських звань 38 здобувачів.
Окрім звання „Міський голова року”, у всеукраїнському конкурсі „Людина року” є ще 18 номінацій: „Громадський лідер року”, „Регіональний лідер року”, „Промисловець року”, „Підприємець року”, „Менеджер року”, „Фінансист року”, „Лідер малого та середнього бізнесу року”, „Національна торговельна марка року”, „Інвестиція року”, „Аграрій року”, „Журналіст року в галузі електронних ЗМІ”, „Вчений року”, „Митець року”, „Актор року”, „Спортсмен року”, „Меценат року”, „Юний талант року”. Однак на здобуття жодного з цих титулів львів’яни не претендують. 
У екскурсі „Людина року — 2006 ” представлені 14 регіонів України (Вінницька обл., Дніпропетровська обл., Донецька обл., Запорізька обл., м. Київ, Київська обл., Львівська обл., Миколаївська обл., Одеська обл., Полтавська обл., Рівненська обл., Тернопільська обл., Харківська обл. та Чернівецька обл.)
 Загалом експертами, які брали участь у визначенні лауреатів програми „Людина року -2006”, було номіновано 740 претендентів на отримання лауреатських звань, з яких 51 претендент до цього жодного разу не визначався в якості лауреата попередніх програм.
Урочиста церемонія нагородження лауреатів і переможців конкурсу „Людина року — 2006” відбудеться 17 березня 2007 року о 17.00 у Національному Палаці мистецтв „Україна”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ