Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий рекомендує розпочати канікули у школах з 19 жовтня

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував рекомендацію Міністерства освіти щодо початку канікул у школах з 15 жовтня. Про це 12 жовтня повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне

Андрій Садовий пропонує у школах Львова розпочати осінні канікули з 19 жовтня. Щодня міський штаб моніторить та аналізує ситуацію в місті щодо кількості інфікованих коронавірусом.

"Міністерство освіти рекомендує почати канікули в школах вже з цього четверга, 15 жовтня.

МОН рекомендує закладам загальної середньої освіти швидше розпочати канікули

Завтра відреагувати на цю рекомендацію мають обласні комісії з надзвичайних ситуацій. Для міст їхні рішення є обов’язковими до виконання.

Звертаюсь до Львівської обласної комісії з питань ТЕБ і НС. Зрозумійте, що у батьків були свої плани на період навчань. Не так легко швидко знайти, чим зайняти дитину, і щоб вона була в безпеці.

Тому я закликаю розпочати осінні канікули у школах Львова та області принаймні з 19 жовтня, якщо вже цього вимагає ситуація.

Це не означає, що я прошу знехтувати правилами карантину. Спільно з міським штабом ми уважно слідкуємо за епідеміологічною ситуацією, аналізуємо дані і керуємось здоровим глуздом. Дякую", — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ