Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий виграв справу щодо 14 адмінпротоколів НАЗК

Галицький районний суд прийняв виправдувальний вирок для Андрія Садового щодо 14 адмінпротоколів НАЗК. Йдеться про справу, відкриту щодо листів, які 2020 року мер Львова скерував на підтримку керівниці управління комунальної власності Інни Свистун. Про це повідомили 14 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це міський голова розповів на своїй сторінці у Facebook.

ʺГалицький районний суд визнав, що я не порушив закон, коли зробив публічною діяльність прокуратури. А саме – написав листи до депутатів, Прем'єр-міністра, Генерального прокурора, НАБУ, Президента та ДБР. Із такими звинуваченнями звернулось НАЗК. Більше про цей сюр вже писав тут. Думаю, цю справу ще вивчатимуть на юридичних факультетах. Мені шкода, що наші правоохоронні органи витрачають час на вставляння палок в колеса замість того, щоб справді працювати. Але правда знову перемоглаʺ, – зазначив міський голова.

Нагадаємо, 6 травня 2020 року керівниці міського управління комунальної власності Інні Свистун оголосили підозру у службовій недбалості. За версією прокуратури, посадовиця уклала деякі договори про оренду за зниженою ставкою, внаслідок чого міський бюджет нібито втратив майже 1,2 млн грн. Натомість посадовиця вважала підозру замовною через свою принципову і чесну позицію щодо управління комунальним майном. Відтак мер міста звернувся до депутатів та керівників держави з низкою листів, акцентуючи на абсурдності звинувачень. 31 грудня 2020 року Галицький районний суд Львова виніс виправдувальний вирок у справі Інни Свистун, однак прокуратура звернулась до НАЗК щодо начебто втручання мера в свою роботу. Останні, своєю чергою, склали в цій справі 14 адмінпротоколів. Більше про ситуацію – за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ