Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Самбірський ліцей виграв грант € 2000 у конкурсі соціального шкільного підприємництва

Наприкінці грудня відбулося оголошення переможців першої всеукраїнської премії для соціальних шкільних підприємств #StudBizAward.
Фото - ЛОДА

Серед 29 таких підприємств в Україні - проєкт Самбірського ліцею імені Андрія Чайковського «MakeMood» та САФЛОР (Ірпінський академічний ліцей НУБіП Ірпінської міської ради) визнані кращими.

Як інформує ЛОДА, із загального призового фонду, який становить 8000 євро, переможці отримали по 2000 євро у вигляді ґранту для сприяння розвитку бізнес-ініціатив.

За рік ліцеїсти продали свічок на суму понад 13 тисяч гривень. Більшу частину коштів спрямували на підтримку ЗСУ, решту – на адресну допомогу потребуючим. Вироби, створені дитячими руками, знають не лише в Україні. Волонтери з Естонії захоплювалися продукцією ліцеїстів. А воїни ЗСУ надсилають подячні листи юним підприємцям за окопні свічки, які зігрівають їх на передовій – зазначають у Самбірській міській раді.

Отриманий грант від #StudBizAward за словами кураторки проєкту Алли Хомик спрямують на облаштування майстерні, закупівлю мультимедії та популяризації ідеї соціального шкільного підприємництва серед інших закладів міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ