Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Самосуд несе загрозу львів’янам – Микола Горинь

Форми самосуду, які останнім часом застосовуються на Львівщині, несуть небезпеку багатьом громадянам нашої області і міста. Про це „Гал-info” сказав заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь.
„Ми сьогодні на рівні заступників Львівської обласної ради та керівництва облдержадміністрації обговоримо питання криміногенної ситуації. Відсторонюючись від особи жертви вчорашнього злочину, скажу, що такі розправи на вулицях міста серед білого дня несуть смертельну загрозу мешканцям нашого міста і ми реагуватимемо на це”, – сказав Микола Горинь.
Коментуючи інформацію народного депутата Антона Ружицього про те, що правоохоронні органи мали оперативну інформацію про підготовку вбивства Миколи Лозинського, заступник голови Львівської облради зазначив, що у міліції достатньо механізмів і повноважень для застосування превентивних заходів.
„У мене немає подібної інформації, але якщо це так, то правоохоронні органи змушені були запобігти цьому злочинові”, – додав Горинь.
Нагадаємо, кримінального авторитета Миколу Лозинського на прізвисько Рокіро розстріляли у слоні власного авто „Мерседес-Бенц” 10 січня 2007 року близько 16 години на проспекті Чорновола, 59. Невідомий на автомашині ВАЗ-2109 під’їхав до автомашини потерпілого і зі сторони сидіння пасажира вистрілив чотири рази. Чоловік загинув на місці злочину, а його дружину, яка була за кермом автомобіля, госпіталізували.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ