Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Санаторій "Немирів" хочуть передати Міністерству оборони

Львівська обласна рада хоче передати Міністерству оборони України цілісний майновий комплекс санаторію «Немирів» для лікування й реабілітації учасників Антитерористичної операції. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

Львівська обласна рада прийняла звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України та Міністерства оборони України щодо передачі у підпорядкування Міністерства оборони України санаторію "Немирів". Це, на думку депутатів, створить умови для якісної реабілітації наших військових, та організації для них санаторно-курортного лікування й оздоровлення.

"Враховуючи вищенаведене, з метою забезпечення якісної реабілітації наших військових, організації для них санаторно-курортного лікування й оздоровлення, просимо Вашого сприяння щодо передачі в підпорядкування Міністерства оборони України санаторію «Немирів», як цілісного майнового комплексу для лікування й реабілітації учасників Антитерористичної операції. Зрештою, і Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного міг би скористатися медичною базою санаторію для організації короткотермінових відпусток своїм військовослужбовцям.

Переконані, що наші героїчні воїни, які на полі бою втрачають своє здоров'я, повинні бути забезпечені якісним лікуванням та проходити реабілітацію в найкращих санаторно-курортних закладах країни. На нашу думку, це буде по-людськи і справедливо", - зокрема зазначено у зверненні до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України та Міністерства оборони України щодо передачі у підпорядкування Міністерства оборони України санаторію "Немирів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ