Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Савченко залишили під арештом до 23 грудня

Київський апеляційний суд прийняв рішення залишити у силі рішення Шевченківського районного суду Києва про продовження до 23 грудня терміну арешту народного депутата Надії Савченко.

Про це повідомляє Новое время.

Адвокат депутата Олександр Шадрін заявив, що на засіданні 20 листопада суд відмовив у задоволенні апеляції сторони захисту.

На даному етапі Савченко з адвокатами знайомляться з матеріалами так званої справи Савченко-Рубана, розслідування якої було завершено 1 серпня.

Надії Савченко закидають взаємодію з ватажками бойовиків "Л/ДНР", змовк з керівником Центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимиром Рубаном та підготовку теракту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави і захоплення влади.

Савченко визнала, що причетна до вивезення зброї з окупованих територій і розмов про організацію терактів. Але назвала це власною спецоперацією.

Нардеп пройшла тест на поліграфі, результати якого, за даними СБУ, вказали на наміри нардепа повалити конституційний лад й здійснити теракти в урядовому кварталі та в будівлі Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ