Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ обіцяє захистити гостей Форуму видавців

Напередодні та під час проведення Форуму видавців–2016 у Львові Служба безпеки України вживає належних заходів безпеки для відвідувачів Форуму, повідомила прес-служба УСБ України у Львівській області.

Управління СБ України  у Львівській звертається до гостей та мешканців  регіону з проханням бути пильними.

"У разі, якщо Ви маєте інформацію про виявлення  зброї, вибухових пристроїв або підозрілих предметів, перебування в регіоні підозрілих осіб, про ознаки сепаратистської чи терористичної діяльності, просимо громадян одразу звертатись до УСБ України  у Львівській області. На сайті СБУ можна ознайомитись з пам’яткою «Разом проти тероризму!». Вона містить детальні поради щодо того, як поводитися при виявленні підозрілого предмета та при загрозі терористичного акту. Обізнаність та підготовленість – запорука нашої безпеки", - йдеться в повідомленні. 

Нагадуємо, що на телефон довіри або черговому Управління цілодобово можна  повідомляти про будь-які факти підготовки чи скоєння протиправних дій, що можуть зашкодити цілісності та безпеці нашої держави.Телефон довіри (032) 298-66-22, телефон чергового (032)261-61-43.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ