Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

СБУ поставило крапку в історії підпалу польського автобуса у Львові

Речник Управління СБУ у Львівській області Олег Александров на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук пояснив те, що відбулося 1 квітня, коли з’явилася інформація про підпал польського автобуса у Львові, передає Гал-інфо.
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

«Маю поставити крапку в історії, що сколихнула львівську медійну спільноту. Йдеться про підпал польського автобусу, який стався в ніч на перше квітня поблизу Стрийського автовокзалу.

Ця подія відбувалася в рамках контролю за вчиненням злочину. Йдеться про те, що оперативники спецслужби контролювали дії терористів для того, щоб уникнути людських жертв та задокументувати дії усієї ланки зловмисників - від безпосередніх виконавців до замовників.

Фізичне затримання зловмисників відбулося 1 квітня. Наступного дня їм було оголошено про підозру. Вчора суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Активна позиція громадських активістів та медіа Львівщини дуже допомогла СБУ у встановленні всіх обставин цілої низки злочинів, які мали б погіршити українсько-польські відносини», - написав Олег Александров.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ