Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Серед споживачів газу Львівщини на 14% зросла популярність сервісу Особистий кабінет

Серед споживачів газу Львівщини на 14% зросла популярність сервісу Особистий кабінет. Лише за три місяці поточного року майже 23 тис клієнтів ТОВ «Львівгаз збут» зареєструвались в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Від початку року, станом на 1 квітня, кількість користувачів сервісу Особистий кабінет серед клієнтів «Львівгаз збуту» зросла на 14%. Загальна кількість користувачів цього онлайн-сервісу на Львівщині сягнула  майже до 190 тис.

За допомогою Особистого кабінету споживачі природного газу Львівської області можуть сплачувати за газ та контролювати стан особового рахунку, розмір наявної субсидії, наявність боргу чи переплати. Сервіс дозволяє вирішити більшість запитань із забезпечення газом  не відвідуючи Центри обслуговування клієнтів.

«Найбільша активність реєстрацій в Особистому кабінеті спостерігається серед споживачів природного газу у Львові (9 266 реєстрацій),  Дрогобицькому (1 659) та Самбірському (1 249) районах. За допомогою Особистого кабінету наші клієнти мають змогу дистанційно, не виходячи з дому, отримати повний доступ до даних особового рахунку та можливість керувати ним: від оплати за послуги до завантаження рахунку за газ, а також отримати консультацію з того чи іншого питання газової сфери», - зазначає директор «Львівгаз збуту» Наталія Лавриненко.

Окрім того, ТОВ «Львівгаз збут» розширює доступ до різних онлайн-сервісів для оплати за газ. Від 26 березня для користувачів Особистого кабінету на сайті 104.ua доступна можливість оплати за газ через платформу MasterPass, котра стала п‘ятою в списку вже раніше доступних: iPay.ua, Portmone, Приват24 та EasyPay. Платформа MasterPass є електронним гаманцем, за допомогою якого можна розрахуватися в інтернеті без введення реквізитів платіжних карток (номери та терміну дії). Гаманець MasterPass зберігає інформацію по всіх картах користувача, тому не потрібно кожен раз заново вводити ці дані на сайті.

Зареєструвати свій «Особистому кабінет» на сайті 104.ua швидко та легко. Для цього потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ