Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сесія Львівської обласної ради відбудеться 5 грудня

Чергова ХІІІ сесія Львівської обласної ради відбудеться у вівторок, 5 грудня. На її розгляд винесуть понад 70 питань порядку денного. Таке рішення підтримала президія обласної ради, сьогодні, 28 листопада. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, під час засідання президії облради сформували пропозиції до порядку денного майбутньої сесії. «Сесія розпочне свою роботу 5 грудня. Плануємо розглянути 14 нових програм і зміни до низки чинних програм, а також блоки майнових та екологічних питань. Загалом 71 питання, які, напевно, будемо розглядати протягом не менш як двох сесійних засідань», - поінформував очільник обласного парламенту.

Крім того, як повідомив Олександр Ганущин, упродовж 6 – 19 грудня триватиме робота у постійних депутатських комісіях над розглядом проекту обласного бюджету на 2018 рік. «Щоб 21 грудня під час позачергової сесії вийти на слухання питання про затвердження бюджету на 2018 рік», - зауважив голова Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ