Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сесія затвердила план території на розі вул. Кульпарківської та вул. Трускавецької

23 серпня сесія ЛМР ухвалила затвердити детальний план території на розі вул. Кульпарківської та вул. Трускавецької. Він передбачає можливість житлово-громадського об’єкту з дворівневим підземним паркінгом та резервуванням площі для діяльності туристично-краєзнавчого табору «Княжий».
Фото: ЛМР

Як пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, на цій ділянці планується торгово-офісний комплекс з житловими квартирами. Тут спорудять дворівневу парковку, яка буде виконувати функцію укриття.

«На кожному з рівнів фактично буде можливість розмістити близько ста паркомісць. Таким чином ми отримаємо такий собі перехоплюючий паркінг на в’їзді в місто, а в той же час підземний рівень буде безпековим центром з окремим входом та окремим в’їздом.

Також ми отримали гарантійний лист про те, що підприємці, які є користувачами цієї земельної ділянки, готові передати в рамках будівництва комплексу приміщення нижчих поверхів у власність територіальної громади, щоб одночасно використовувати її як паркінг і безпековий центр у разі необхідності», – розповів Антон Коломєйцев.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ