Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще два нових паркувальних майданчики запрацювали у Львові

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», у 4 зоні паркування запрацювали два майданчики – на вул. Долинського і вул. Хімічній. Кожен налічує 21 паркомісце, три з яких - для осіб з інвалідністю.

Тариф діє відповідно до зональності майданчиків – 5 грн/год. Для мешканців будинків, безпосередньо прилеглих до паркувального майданчика, діють пільгові абонементи або пільговий тариф за 3 грн/год.

«Вчора, 6 вересня, запрацював паркувальний майданчик ЛеоПарковки - ЛКП “Львівавтодор” на вул. Долинського (буд. №2 – №10).

Найближчий термінал EasyPay для оплати готівкою розташований на вул. Замарстинівській, 36 (біля магазину "Овації")

А від сьогодні, 7 вересня, розпочинає роботу майданчик ЛеоПарковки на вул. Хімічній (буд. №1-5; буд. №4).

Термінали EasyPay для оплати готівкою: на вул. Хімічна, 22 (біля аптеки "Знахар") та Замарстинівська, 43 (супермаркет "Рукавичка")», - повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Графік роботи майданчиків: у будні з 08:00 до 20:00 год.

Нагадаємо, оплатити за користування майданчиком можна сплатити готівкою через термінал EasyPay (адреси вказані вище). Безготівково: відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті – через веб-сторінки EasyPay, UNIP та через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP. Придбати загальний абонемент на паркування (денний, місячний, квартальний чи піврічний), детальніше тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ