Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще є час, щоб подати документи на посади у Державне бюро розслідувань

На два тижні продовжено прийом документів на 74 посади державних службовців у територіальних управліннях Державного бюро розслідувань – кандидати можуть подавати документи включно до 2 листопада.

«Звертаємо увагу кандидатів, що територіальні управління не будуть змінювати своє розташування, як це передбачалося попередніми змінами до Закону України «Про Державне бюро розслідувань». У проекті закону, який винесено до другого читання, ці зміни скасовано. Це одна з причин, чому було продовжено конкурс, адже кандидати на посади розумітимуть, в якому місті вони будуть працювати», – повідомив Р. Труба.

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань оголосило новий конкурс на 74 посади у семи територіальних управліннях – Києві, Краматорську, Львові, Полтаві, Миколаєві, Мелітополі та Хмельницькому. Це – посади державних службовців, які залишилися вакантними після проведення першої хвилі конкурсного добору. Ознайомитися з переліком вакантних посад та умовами проведення конкурсу можна за посиланням.

Документи можна подавати до 2 листопада за адресою: м. Київ, вул. Симона Петлюри, 15 (01032) – особисто або поштою з приміткою «Конкурсна комісія ДБР (теруправління)».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ