Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще понад 30 дронів передадуть для ЗСУ від громади Львова

Львів продовжує допомагати нашим захисникам. Так, 31 дрон вартістю 4,4 млн грн за кошти громади придбано для трьох бригад Збройних Сил України.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Зокрема, 20 дронів DJI 3 fly more combo придбано для 65-ї окремої механізованої бригади; 6 дронів Mavic 3T – для 66-ї бригади і 5 дронів Mavic 3Т – для 3-ї штурмової бригади.

«Все придбано коштом громади Львова в межах загальноміської програми підтримки ЗСУ, авторами якої є міський голова та голови фракцій. Вартість придбаних дронів 4,4 млн грн», – повідомив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, Львів постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки Збройних Сил України, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Фактично щодня місто отримує по декілька запитів на таку допомогу. Тож цього року на цю програму з міського бюджету передбачили 1 мільярд гривень, а загалом на всі програми підтримки військових цього року місто надає 2,1 мільярди гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ