Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Що носити цієї осені: Топ-5 брендових джинсів для стильних чоловіків

брендові джинси чоловічі

Відомий дизайнер Карл Лагерфельд одного разу сказав: "Джинси завжди актуальні. Вони мають комфорт, простоту та неперевершений стиль". Ці слова мають вічну силу, особливо коли ми обираємо власний гардероб.

Цього сезону переважали брендові джинси чоловічі вільного та прямого крою. Вузькі джинси, що увійшли в моду кілька років тому, цього року майже не з'явилися на подіумі. Сучасний стиль - це про комфорт та виразність. Для вибору ідеального варіанту, рекомендується приділити увагу італійським джинсам, які представлені в інтернет-магазині Modoza.

Ваш стиль повинен бути відображенням вашої особистості та внутрішнього комфорту. Обираючи італійські джинси, ви обираєте якість та стиль, що завжди в тренді. Нехай ваша осінь буде комфортною і стильною, завдяки правильному вибору джинсів.

Італійські джинси сірого кольору

Сірі брендові джинси, які мають ефект запраності, викликають у пам'яті образи рокерів з 90-х. При виборі фасону не забувайте про тренд на оверсайз — вільні моделі краще завужених.

купити фірмові джинси

Поєднувати сірі джинси PHILIPP PLEIN можна із будь-яким одягом — будь то футболка, толстовка, бомбер чи легка курточка.

Брендові кольорові джинси

Колір джинс взагалі не важливий: кльово виглядають як пастельні кольори, так і яскраві, щось на кшталт бузкового відтінку. Головне правило — джинси мають вибиватися із класичної для деніму палітри.

Tapered slim

Джинси Tapered slim від Boss чудово поєднуються із будь-яким взуттям, виглядають стримано, лаконічно и стильно. Ідеально такі джинси виглядають на чоловіках зі спортивними мускулистими ногами.

чоловічий одяг з італії

Але не варто відмовлятися від джинсів Tapered Slim, якщо ваша фігура далека від фігури Девіда Бекхема. Головне – підбирати відносно вільну у стегнах модель із щільного деніму.

Трендові джинси з ефектом запраності

У кожного чоловіка в гардеробі є джинси, які втратили колір від великої кількості прань або полиняли. Сьогодні такий ефект у тренді, саме тому варто купити фірмові джинси із ефектом запраності. Джинси темно-синього кольору із потертостями від KARL LAGERFELD – це універсальна річ, яку можна одягнути і на прогулянку, і в офіс, і в ресторан.

Класичні джинси EMPORIO ARMANI

Gbp93027Xo5wq8Spynads3e5M8O7mHqy15scBBwLPbi8cPvtSyQu4h0pAhu3CGAGohGjATqeLfybvAKNE8CheKvPnIAtaReaYb2QvgAF_o10LyuVSlCyeKBMnqfzr2Ww6cXL1oBPvqnekjH8hc_-D1U

Укорочені моделі, нещодавно набули своєї хвилини слави, цього сезону здають позиції. У моді джинси EMPORIO ARMANI з класичною довжиною, коли низ штанини заходить на задник взуття на пару сантиметрів. Цей варіант підійде на будь-який випадок, у тому числі для офісного look’у.

Білий денім - офісний стиль

Білий денім виглядає невимушено, трохи неформально, тому навіть офісний look він здатен розслабити. Ідеально такі джинси поєднувати восени із брогами. Такий образ точно не залишить байдужими оточуючих.

Сині моделі джинсів - Фаворити осені 2023

У сезоні 2023 величезний інтерес знову отримають джинси темно-синіх відтінків. Під час осені чоловіки зможуть оцінити як приємні блакитні джинси по фігурі, так і модели oversize.

брендові джинси

У холодну погоду темно-сині джинси HARMONT&BLAINE будуть неймовірно актуальні, адже вони ідеально вписуються у будь-яких look, будь-то стріт стайл, фьюжн або гранж.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ