Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що потрібно знати про кондиціонери Sensei

Сучасний ринок кліматичної техніки пропонує широкий асортимент продукції, серед якого можна виділити кондиціонери Сенсей. Вони досить популярні в Україні завдяки чудовому співвідношенню високої якості та доступної вартості. Разом зі спеціалістами Stylus у цій статті ми розповімо про їхні основні характеристики та параметри, які варто врахувати при виборі необхідної для вас моделі.

Особливості бренду

Кондиціонери Sensei – це лінійка побутових кондиціонерів, які виготовляє компанія Fujitsu General. Бренд розпочав свою роботу на території України 2006 року. Висока якість продукції призвела до швидкого розвитку компанії, і через кілька років вона вийшла на міжнародний ринок. У кліматичній техніці Sensei використовуються сучасні розробки та надійні компоненти з усього світу. Виробник дбає про довговічність продукції, тому кондиціонери Сенсей виготовлені з високоякісних та екологічних матеріалів.

Основні характеристики

Кондиціонери Sensei мають такі параметри:

- потужність можна вибрати від 2,5 до 9 кВт;
- широкий асортимент продукції: настінні, підлогові, касетні та канальні моделі для різного способу встановлення у будь-яких приміщеннях – від квартири до офісу;
- основні режими роботи: обігрів, охолодження, вентиляція, осушення повітря;
- наявність додаткових опцій: таймер, автоматичне регулювання температури, функція Follow me для підтримки комфортної температури в місці, де знаходиться пульт дистанційного керування, контроль роботи за допомогою програми в смартфоні через Wi-Fi, моделі з інверторним компресором, який швидше досягає заданої температури і споживає менше електроенергії, ніж звичайний варіант;
- технологія Human Sensor визначає кількість людей у приміщенні та більш оптимально забезпечує ефективну роботу пристрою, автоматично регулюючи температурний режим;
- широкий діапазон робочих температур – від -15 до +43 градусів.

На що необхідно звернути увагу при купівлі кондиціонера Сенсей

Кліматична техніка має ряд характеристик, які варто врахувати при виборі необхідної моделі. Якщо правильно підібрати пристрій, він буде працювати ефективно і довгі роки, головне, не забувати про регулярне обслуговування:

1. Розмір приміщення, в якому буде встановлено кондиціонер Sensei, має відповідати його потужності. На 10 кв. м необхідно орієнтовно 1 кВт потужності. Також варто враховувати тепловтрати будівлі, висоту стель, кількість людей, які будуть у кімнаті.
2. Спосіб установки для квартир зазвичай вибирають настінний, для цього підійдуть спліт-системи, що складаються з внутрішнього та зовнішнього блоків. Для ресторанів чи офісів більше підійдуть касетні або стельові, їх монтаж зумовлюється ще до початку ремонтних робіт. Підлогові моделі не передбачають стаціонарного встановлення, їх можна переміщати з кімнати в кімнату.
3. Тип компресора краще вибирати інверторний, оскільки він має масу переваг: тиха робота, швидке досягнення заданої температури та її рівномірна підтримка, економне енергоспоживання. Якщо ж бюджет обмежений, то можна придбати варіант зі звичайним компресором.
4. Додаткові опції можуть спростити використання кондиціонера Sensei та додати комфорту у ваше життя. Деякі з цих функцій можуть стати досить корисними: керування зі смартфона, режим «Сон», можливість підключення додаткового внутрішнього блоку, самоочищення та додатковий фільтр для більш ретельного очищення повітря.
5. Діапазон робочих температур. Деякі моделі можна використовувати при морозах до -15 градусів, а деякі працюватимуть на обігрів тільки за плюсової температури в міжсезоння.

Перед покупкою слід почитати відгуки користувачів, там часто можна знайти корисну інформацію, а також проконсультуватися з менеджерами магазину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ