Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що приховує Перший заступник головного «пожежника» Львівщини

Як стало відомо «Гал-інфо» Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області розпочало службову перевірку за фактами, які були викладені у зверненні журналіста Віктора Корнієнка, та які свідчать про внесення першим заступником начальника обласного управління ДСНС Іваном Дідухом завідомо недостовірних даних до своєї електронної декларації, що охоплює 2016 рік.

У даному зверненні журналіст, зокрема, звернув увагу на такий факт. В електронній декларації Івана Дідуха зазначено право власності на земельну  ділянка загальною площею 20 000 кв. м. (дата набуття права: 22.02.2012 р.), що є у с. Липівці Перемишлянського району, та власником якої є Дідух Іван Михайлович (відсоток власності: 100%).

Водночас в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно інформація про земельну ділянку загальною площею 20 000 кв. м., що перебуває у власності  Івана Дідуха, відсутня. Натомість міститься інформація про те, що у спільній частковій  власності Дідуха Івана Михайловича та Дідуха Петра Михайловича  є земельні ділянки загальною площею 4827 кв. м. та 15453 кв. м. (дата державної реєстрації 17.03.2016), що розміщені в с. Липівці Перемишлянського  району та які здаються Іваном Дідухом та Петром Дідухом в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «МРІЯ ФАРМІНГ ГАЛИЧИНА», кінцеві бенефіціарні власники якого громадяни Кіпру.

Окрім того, у  своєму зверненні на адресу головного управління ДСНС у Львівській області журналіст  вказав, що в електронній декларації Івана Дідуха не задекларовано дохід від здавання в оренду земельних ділянок загальною площею 4827 кв. м. та 15453 кв. м, а також дохід від використання для рибогосподарських потреб земельної ділянки загальною площею 446 720 кв. м. (основну площу якої займає водойма), яку Іван Діхух орендує в Перемишлянської районної державної адміністрації.

Гал-інфо просить Головне  управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області надати коментар з цього приводу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ