Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Щоб швидше вакцинуватись потрібно ... "прописатись в Моршин"?

В Моршині планують щепити проти COVID-19 першою дозою 70% дорослого населення до 1 травня. Про це повідомили в МОЗ України.

16 квітня 2021 року МОЗ України запустило пілотний проєкт з вакцинації проти COVID-19 більшості дорослого населення в місті Моршині.

Загалом у Моршині проживають 4239 людей, 800 з них - діти до 18 років, 361 дорослий вже отримав першу дозу вакцини. Тому для створення 70% імунного прошарку для запобігання розповсюдження COVID-19 серед мешканців Моршина необхідно вакцинувати ще 2155 осіб.

Для цього з першої партії вакцини CoronaVac виробництва Sinovaс Biotech, яка надійшла до Львівської області, необхідну кількість доз місцева влада виділила спеціально для Моршина.

Вакцинація проводиться двома стаціонарними пунктами щеплення для окремих осіб та мобільною бригадою в організованих колективах.

Запис на щеплення проти COVID-19 усіх охочих здійснюється через сімейних лікарів та на офіційних ресурсах Моршинської міської ради та Моршинської міської лікарні.

Щеплення 70% дорослих мешканців міста першою дозою проти COVID-19 планують завершити орієнтовно до 1 травня 2021 року.

У департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА зазначають, що реалізація цього пілотного проєкту дасть можливість вивчити та проаналізувати ефективність вакцинації населення від імунокерованих інфекцій в окремому населеному пункті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ