У військових частинах, які перейшли на систему продовольчого забезпечення з використанням каталогу продуктів харчування, стало можливо проводити дні традиційних страв різних країн.
На Facebook-сторінці Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ пишуть, що завдяки каталогу продуктів, кухар військової частини може розробляти меню з різноманітних страв та створювати справжні шедеври кулінарії.
Курсанти Військової академії, що в Одесі, з курсантських років звикають до нової системи харчування, щоб будучи офіцером знати, як повинен харчуватись особовий склад.
У курсантів Військової академії день грузинської кухні був таким:
Сніданок:
Хичіни з сиром та зеленню або Чихобілі з курки з морквою каша вівсяна, соус.
Фрукти свіжі
Обід:
Салат Газапхулі або Лобіо
Суп харчо
Шашлик чи хашлама
Каша рисова чи каша гречана, соус і аджика
Хліб, сік фруктовий і компот із сухофруктів
Вечеря:
Капуста по-гурійськи
Риба запечена чи Оджахурі
Картопля запечена, соус