Шеф-кухар з 12-річним стажем готує для прикордонників на передовій. Про це повідомили у відділі комунікації Держприкордонслужби України.
У розпал війни шеф-кухар Кирило прийняв важливе для себе рішення – вступити до лав Державної прикордонної служби, щоб боронити країну й допомогти хлопцям на передовій тим, що вміє - куховарити. Хлопець потрапив на таку ж посаду, яку й обіймав у цивільному житті. Але передова внесла деякі корективи в буденність кухаря, бо ж водночас з приготуванням їжі він тримає зброю в руках.
«Ми воюємо заради того, щоб наша країна існувала, тут наші пращури, тут наша територія, ми нікого сюди не звали. Тому плануємо захищати її настільки – наскільки вистачить патронів», – каже прикордонник.
Про 12-річний стаж у відомих закладах харчування, волонтерську діяльність, приготування їжі для 2,5 тисяч людей, які проживали в метро під час бомбардувань міста Харків російськими окупантами, та меню для бійців на передовій дивіться у відео.