Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шестеро львів’ян відправились в Австрію на Кубок світу з санного спорту

Шестеро львів’ян відправились в Австрію на перший етап Кубка світу з санного спорту. Про це повідомили 23 листопада Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області.

Наступного вікенду, 28-29 листопада, на гірськолижному курорті Інсбрук/Іглс в Австрійській Республіці відбудеться перший етап Кубка світу з санного спорту сезону 2020-21. Йому передуватиме (27 листопада) етап Кубка націй - відбірковий до етапу Кубка світу.

Офіційна делегація національної збірної команди України до місця проведення змагань вирушила з німецького Альтенберга, де проходив останній навчально-тренувальний збір. У складі української делегації 8 спортсменів, 6 з яких є представниками Львівщини.

Отож, за у складі збірної України в Австрії виступатимуть наступні львівські санкарі: Антон Дукач, Ігор Стахів, Андрій Лисецький, Ростислав Левкович, Олена Стецків та Олена Смага. Керівником української делегації - старшим тренером команди є львів'янин Тарас Гарцула.

Всього цього сезону заплановано провести 10 етапів Кубка світу з санного спорту: чотири з них пройдуть цього року, шість - наступного. Фінальний етап відбудеться в Пекіні (Китай) 20-21 лютого.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, п’ятеро львів’ян відправились на міжнародні змагання "Відкритий калібр Польщі".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ