Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Школи Львівщини готові до нового навчального року в умовах карантину, - Козицький

Школи Львівської області готові до нового навчального року в умовах карантину. Напередодні їх проінспектували органи управління освітою, представники держпродспоживслужби та надзвичайники. Про це на Фейсбуці повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

"Заклади забезпечені засобами захисту, пірометрами, у приміщеннях промаркували рух учнів, подбали про систему вентиляції і провітрювання приміщень.

Розроблені регламенти роботи для чотирьох зон адаптивного карантину. Якщо населений пункт опиниться в червоній зоні, місцеві учні перейдуть на дистанційне навчання. Вчителі заздалегідь підготувалися до такої ситуації, для їхнього навчання з впровадження інтерактивних технологій скерували потрібні кошти.

На жаль, школа №1 у Ходорові 1-го вересня не відчинить двері для школярів. У частини вчителів підтвердили коронавірус. Бажаємо їм якнайшвидше одужати!

Вкотре прошу батьків нагадувати дітям про правила поведінки під час карантину! Маємо навчити їх дбати про власну безпеку і безпеку ближніх!", - написав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ