Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школи у Львові з понеділка закриють на карантин

У понеділок у школах міста у зв`язку з ростом захворювань грипом буде припинено навчальний процес. Про це „Гал-info” повідомили в прес-службі міської ради.
Як повідомила начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук, у зв`язку з ситуацією, що склалася, зараз у Львівській міській раді готується розпорядження міського голови Львова Андрія Садового про припинення навчального процесу у навчальних закладах та оголошення карантину, терміном до особливого розпорядження. Вже сьогодні багато шкіл Львова, а також районні відділи освіти повідомили про вжиття заходів щодо попередження масового розповсюдження грипу.
За інформацією львівської санепідемстанції, 31 січня у Львові зареєстровано ріст захворювань грипом та гострими респіраторними інфекціями серед населення міста. За останні дні січня у Львові грипом захворіла 4551 особа. Високою залишається захворюваність серед дітей 7-14 років і становить 1101 випадок, інтенсивний показник – 192,9, що вище епідемічного порогу в 1,8 рази.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ