Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярам з Львівщини розповіли , як стати поліцейськими

Старший інспектор ювенальної превенції Перемишлянського відділення поліції Оксана Тиник спільно з курсантом факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ЛьвДУВС Іваном Самофалом відвідали Свіржську загальноосвітню школу. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Старший інспектор ювенальної превенції Перемишлянського відділення поліції Оксана Тиник спільно з курсантом факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ЛьвДУВС Іваном Самофалом відвідали Свіржську загальноосвітню школу.

Поліцейські поспілкувалися з учнями на важливі теми. Зокрема, про безпеку під час перебування на вулично-дорожній мережі, неприпустимість проявів насильства в дитячому середовищі, Інтернет-безпеку та про відповідальність за скоєння правопорушень неповнолітніми.

Крім того, капітан поліції Оксана Тиник розповіла школярам про свою професію, які важливі завдання вона щоденно виконує, а також про навчання у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Курсант вишу Іван Самофал розказав учням, як вступити у навчальний заклад, про спеціальності, які там можна здобути, а також про специфіку навчання. Школярі дізналися про переваги цього університету, його міжнародну діяльність, наукові та спортивні гуртки, а також про побут курсантів.

Спілкування з дітьми відбулося у веселій та невимушеній формі. Школярі задавали багато питань, а деякі з них навіть висловили бажання поповнити лави Національної поліції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ