Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярів запрошують до участі в конкурсі малюнків

Школярів запрошують до участі в конкурсі малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф». Про це повідомили в пресслужбі ЛОДА.

Зокрема, спеціальну номінацію організатори конкурсу передбачили для школярів, що проживають за межами України.

В цьому році, проводять XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

У цьому році, вже вдруге, Конкурс направлений на привернення уваги до порушення прав українських дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.

До участі у Конкурсі запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України, віком до 18 років. Також в цьому році запрошують до участі школярів – громадян України, що постійно або тимчасово проживають за межами України (спеціальна номінація).

Конкурсні роботи виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4, А3.

Конкурсну роботу у відсканованому форматі, JPEG, разом із заявкою слід подати до Організаційного комітету Конкурсу до 20 травня в Google-формі за посиланням.

На Конкурс приймають автентичні особисто підготовлені конкурсні роботи учнів та учнівських колективів, пов’язані з загальною тематикою Конкурсу.

До оцінювання робіт конкурсантів будуть залучені відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань.

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ