Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шмигаль анонсував кадрові зміни в уряді наступного тижня

Наступного тижня уряд має призначити нового міністра освіти, міністра стратегічних галузей промисловості та розширити обов'язки віцепрем'єр-міністра, міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.
Фото з відкритих джерел

Про це Денис Шмигаль повідомив на своєму каналі. 

"Сьогодні на засіданні фракції політичної партії "Слуга народу" обговорили кадрові зміни в Уряді, які плануються на наступний тиждень", — написав прем'єр.

Він повідомив, що Сергія Шкарлета звільнять з посади міністра освіти і науки, а на його місце призначать директора Малої академії наук, добровольця Оксена Лісового. 

Також кадрові зміни відбудуться у Міністерстві стратегічних галузей промисловості. Замість Павла Рябікіна, який стане послом України в Китаї, уряд призначить на посаду міністра стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна, ексглаву Укрзалізниці.

"Крім того, віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров буде опікуватися ще низкою напрямків, окрім діджиталізації. Його майбутня посада — віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації України", — додав Шкарлет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ