Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шмигаль прокоментував призначення нових міністрів

Верховна Рада сьогодні підтримала призначення нових членів уряду...

Перед новими міністрами постануть нелегкі завдання, але їхній досвід допоможе у реалізації стратегічних цілей України.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Верховна Рада сьогодні підтримала призначення нових членів уряду... Перед новими міністрами стоять нелегкі завдання, але я певен, що їхній досвід та навички допоможуть у реалізації стратегічних цілей нашої держави. Бажаю наснаги та успіхів у роботі задля нашої перемоги та сильної і квітучої України", - написав він.

Шмигаль уточнив, що Ольга Стефанішина обійме посаду віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції — міністра юстиції, Андрій Сибіга — міністра закордонних справ, Віталій Коваль — міністра аграрної політики та продовольства, Світлана Гринчук — міністра захисту довкілля та природних ресурсів.

Водночас віцепрем'єр-міністром з відновлення — міністром розвитку громад та територій став Олексій Кулеба, міністра з питань стратегічних галузей промисловості — Герман Сметанін.

Міністерство культури та стратегічних комунікацій очолив Микола Точицький, Міністерство у справах ветеранів — Наталія Калмикова, Міністерство молоді та спорту — Матвій Бідний.

"Дякую Ірині Верещук, Денису Малюсьці, Дмитру Кулебі, Олександру Камишіну та Руслану Стрільцю за щоденну кропітку роботу в надзвичайних умовах. Разом ми в уряді пройшли чимало викликів. Рухали Україну вперед", - додав Прем'єр-міністр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ