Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Війна з Росією

Шостий сезон чемпіонату України з футболу на Кубок Героїв АТО завершено

1/3
Завершився шостий сезон чемпіонату України з футболу серед команд ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО. Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

Загалом у змаганнях взяли участь 96 команд, сьогодні це вже понад 3 тис учасників АТО/ООС серед яких представники Збройних сил України, Національної Гвардії, ДСНС, СБУ, Нацполії а також Держприкордонслужби.

У фінальних змаганнях брали участь 24 команди, які вийшли з 7-ми дивізіонів.

Прикордонників у півфіналі представляли дві команди – команда Південного регіонального управління, до складу якої увійшли переважно представники Могилів-Подільського загону, а також команда групи Центр, у складі прикордонників Київського гарнізону. На жаль наші команди завершили боротьбу за головні трофеї чемпіонату у півфінальних матчах. Однак, це не зменшило оптимізму охоронців кордону.

Зрештою 1 місце посіла команда «Ягуар» нацгвардійців із Вінниці. 2 місце виборола команда військкомату Маріупольського гарнізону, у складі якої, до речі, грають двоє прикордонників, а на 3 місці опинилася команда Волинь АТО із Луцька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ