Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сільськогосподарські підприємства Львівщини можуть отримати 5 тис. дол. гранту: деталі

Стартував проєкт «Мікрогранти для великих ідей: експорт» для малих та середніх підприємств (МСП), щоб підтримати їх експортні можливості. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото - Гал-інфо

Цей проєкт допоможе частково покрити витрати на участь у виставках, торгових місіях, навчальних поїздках до країн ЄС, отримання консультацій з експорту, сертифікацію продукції та реєстрацію інтелектуальної власності за кордоном. У межах проєкту планують надати гранти 20 підприємствам до 5000 доларів США кожному, а загальний бюджет – 100 тис. доларів США.

Отож, підприємство має бути зареєстрованим суб'єктом господарювання в галузі сільського господарства або харчової промисловості (також допускаються інші галузі: легка промисловість, культурні та креативні індустрії, машинобудування, виробництво меблів). Штат працівників – до 250, а річний дохід при цьому до 15 млн доларів США.

Підприємство не повинне бути розташованим чи здійснювати діяльність на тимчасово окупованих територіях України, не має податкових боргів, не працює в росії або білорусі. Кінцеві бенефіціари є громадянами України.

Грант можна використати на:

  • Участь у міжнародних ярмарках, виставках, торгових місіях, навчальних поїздках до країн ЄС.

  • Удосконалення вебсторінки бізнесу.

  • Оплату консультацій та навчання щодо експорту.

  • Сертифікацію продукції.

  • Реєстрацію та захист інтелектуальної власності.

«Проєкт «Мікрогранти для великих ідей: експорт» не лише надає фінансову підтримку, але й допомагає розкрити експортний потенціал підприємств. Завдяки своєму стратегічному географічному положенню, Львівщина має унікальні можливості для розвитку експорту та зміцнення міжнародних зв’язків. Програма сприяє підвищенню конкурентоспроможності місцевих підприємств на світовому ринку, що є ключовим для економічного зростання регіону», – зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман.

Для отримання гранту потрібно заповнити проєктну заявку (посилання тут) і бюджет (тут) до 31 липня. Детально про проєкт можна дізнатись за посиланням.

Перед заповненням анкети авторизуйтеся через ваш обліковий запис у Google та заповнюйте заявку з одного пристрою, щоб мати можливість повернутися до заповнення у зручний для вас час без втрати даних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ