Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Скала» підписала нападника «Іллічівця»

Президент ФК «Скала» Микола Кміть та тепер вже екс-нападник ФК «Іллічівець» Роман Лівінський підписали контракт, згідно з яким вихованець футболу Дніпропетровщини, який донедавна захищав кольори маріупольського клубу, став повноправним гравцем стрийської команди.

Таким чином, Роман Лівінський став єдиним гравцем «малино-зеленових», який наразі поповнив ряди «Скали» в сезоні 2015/2016 років.

Новобранець стрийської «Скали» вже встиг дебютувати в чемпіонаті України. В останньому турі, коли 3 жовтня стрияни вдома приймали херсонський «Кристал», Роман Лівінський вийшов на заміну наприкінці зустрічі і допоміг «малиново-зеленим» здобути перемогу, яка вивела «Скалу» на друге місце у турнірній таблиці.  

Роман Лівінський – нападник. Народився 2 жовтня 1995 року. Зріст – 185 см. Вага – 73 кг. Виступав чемпіонаті ДЮФЛ України за криворізький «Кривбас». Потім підписав перший професійний контракт з «Кривбасом», за який виступав протягом 2012-2013 років у команді U-19, де зіграв 17 поєдинків. Наступним клубом для нападника став «Іллічівець». У дебютному сезоні Лівінський виступав за команди U-19 (5 матчів) та U-21 (6 матчів та 1 гол). У сезоні 2014/2015 років Роман провів за дублерів маріупольської команди 18 матчів і відзначився одним голом у ворота донецького «Металурга».

З вересня 2015 року – гравець стрийської «Скали».

ФК «Скала»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ