Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Скандал на Волині: п'яний чоловік побив малих дітей

На Волині малолітніх дітей побив п'яний батько, їм 3, 5, 7 і 8 років, не чіпав тільки однорічного малюка. Зараз двоє в лікарні, інших розподілили по дитячих будинках. Мати дітей втекла.

Це трапилося в с. Навіз, Рожищенського району.

"Сьогодні зібралася спеціальна комісія при РДА, яка вирішила негайно вилучити дітей з сім'ї. Будуть у різних закладах, бо різного віку. Це до того часу, поки буде вирішено їхню подальшу долю. Також буде підніматися питання про позбавлення обох батьків батьківського піклування",- пояснила спеціалістка служби у справах дітей Рожищенської райдержадміністрації Лариса Савчук.

Батька, який побив дітей, затримали.

"Призначено судово-медичну експертизу. Далі буде кваліфікація дій правопорушника", - коментує інспекторка сектору комунікації ГУНП в області Марина Балдич.

У місцевій школі розповіли, що двоє дітей навчалися у 2 і 3 класах, були доглянуті, мали необхідне шкільне приладдя.

Бабуся онуків Ганна Матвійчук запевняє, що раніше її син дітей не бив.

"Вчора винесла їм їсти, неподалік живу. Двері закриті, попросила онука відкрити, а він каже, що не може, його побив тато. Я викликала поліцію. Мені дітей шкода. Соцслужби питали чи я візьму їх до себе. Я б залюбки, але я стара, а там дитя мале, десь впаду і що?! Я зараз доглядаю за двома неповнолітнім дітьми від старшого сина, хлопчик має інвалідність. Просто не справлюся",- пояснила бабуся.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ