Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Скільки коштує оренда найдорожчої квартири у Львові

1/3
За місячну оренду найдорожчої квартири у Львові орендар має заплатити $ 1 727. Це 46 352 грн за курсом НБУ на 30 березня 2017 року або 14 мінімальних зарплат.

Проаналізувавши пропозиції оренди квартир у Львові, портал Domik.ua виявив найдорожчу квартиру, яка розташована за адресою вул. Федорова, 16 у Галицькому районі.

Квартира знаходиться в центрі міста на 3 поверсі триповерхового будинку.

Загальна площа квартири становить 134 кв. м, метраж житлової зони - 68 кв. м. Кухня займає 20 кв. м. апартаментів. Висота стель - 4,3 м.

Апартаменти складаються з 4 окремих кімнат, які знаходяться на двох рівнях. Три з них обладнані під спальні. В квартирі два санвузли, велика кухня, балкон і тераса. На другому рівні розміщено спа-кімнату.

Орендарю надаються всі необхідні меблі та побутова техніка. Приміщення опалюється автономно і забезпечене кондиціюванням повітря. Також в квартиру підведений Інтернет і супутникове телебачення. У вітальні розміщений камін.

Для оздоблення приміщення використано натуральний камінь, дизайн інтер'єру доповнюють ковані вироби і гобелен на стінах. Розміщені в апартаментах меблі виготовлені з натурального дерева.

Пропонована квартира розташована в старовинному будинку 19 століття (рік здачі в експлуатацію - 1890). Мешканці можуть побачити з вікон історичний центр Львова та міську ратушу. У під'їзді будинку одна квартира - інші приміщення належать адміністрації української греко-католицької церкви.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ